kertu nama


kertu namaku... hiks..
ora ntek ntek... :'(

tememplek by endik kurang luwih jam 4:55 p.m.,

10 gayung bersambut:

kurang luwih jam 11/09/2006 06:24:00 p.m., Anonymous ali mengubrus...

pengen entek mas.. sebar-sebarke pas nongkrong nag bunderan HI :D

salam kenal yo.. seneng bisa nyasar nang kene kiye :))

 
kurang luwih jam 11/09/2006 07:57:00 p.m., Anonymous -gt- mengubrus...

lah wong warnane merah, nggegirisi jeh, koyo ngejak tukaran :P, piye le entek

 
kurang luwih jam 11/09/2006 11:21:00 p.m., Blogger Lina We mengubrus...

merah tuh brarti brani. brani malu, brani mati....... kalo gue bilang seeeh....... :p
lam kenal yaa!

 
kurang luwih jam 11/10/2006 07:10:00 a.m., Anonymous -k- mengubrus...

Wuuuaaalllaaahhh, nek pengen ndang entek lha mbok di buak ndalan ae :D

po diobral sewu telu nang pasar :D

matur nuwun doane, tapi kok mbok dheku mbok sebut sebut to???

 
kurang luwih jam 11/10/2006 08:43:00 a.m., Anonymous -gt- mengubrus...

mas'e emang kepenak dolanan yg ini drpd yg satu kmrin

 
kurang luwih jam 11/10/2006 09:18:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*ali: salam kenal ugi mas Ali, seneng ugi tepang kaliyan njenengan.., yen tak sebarke ng dalan, ngko yen di temu bosku piye..?? :(

*-gt-: kwe seneng ora yen tak jak tukaran... enak lho tukaran karo aku.. ngerti ngerti kesel... hehe.. ;)

*lina we: wah berarti saya gak cocok kerja di situ ya,, wong saya ini aslinya pemalu... lam nal jg mbak.. :)

*-k-: wis tau tak buak got. tapi ngerti ngerti ng kantor ditambah neh.. diobral...? wah nambah sangu..?? boleh dicoba.. tapi yen dikepruk i bakul sempak piye..??
mbokdhe mu..?? ora sengojo kesebut, lha wong pas aku nulis malah ngithik ithik gegerku.. :P

*-gt-: enak dolanan iki..?? ojo seru seru ah ngko ndak pak RT krungu..

matur suwun kersa mampir..

 
kurang luwih jam 11/10/2006 11:12:00 a.m., Anonymous -gt- mengubrus...

sek sek, aku iki gek sadar nek kuwi sekaligus ngiklan no hp yo mas'e kakakakakakakakaka

 
kurang luwih jam 11/10/2006 11:31:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

hehe... ayoo aku diwenehi klien..

 
kurang luwih jam 11/14/2006 10:57:00 a.m., Blogger Bangsari mengubrus...

pantesan aku diwenehi. ben cepet entek to?

 
kurang luwih jam 11/14/2006 01:08:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

* mas ipoul bangsari: benul mas..
bener lan betul..

 

Een reactie plaatsen

dipun link kaliyan postingan menika:

Een link maken

<< mbalik

sakderengipun kawula nyuwun agunging samudra pangaksami dumateng panjenengan sami, sesepuh pinisepuh, bapak bapak saha ibu ibu, mas mas saha mbak mbak ingkang kersa mampir dhateng papan kawula menika, menawi wonten kalepatan, sedaya klenta klentunipun bilih tumindak lan atur, nyuwun boten dipun dadosaken penggalih, mugi mugi Ngarsa Dalem Sing Ngecat Lombok paring berkah..