penggik 2 tahun lalu

rebo 10 desember 2004 ... hari jadiku ke 22..

















mbengine koyo asu.. isuke malah padang njingglang.. bajindoot..!

penggik, lawu, pasca badai angin semalam suntuk 9-10 des 2 tahun lalu..

















ada yang tahu jurang apa ini namanya hayoo..?

boeng koeaing! van karanganyar bolle kassie tahoe?

















prokontjo ketemu neng ndalan.. ada yang kenal? dari mana ya.. kalo nggak magetan ya madiun
ada pendaki necis.. naik gunung pake sepatu pantofel..


yaah.. kapaaann.. aku iso nyandak wektu munggah maneh....

tememplek by endik kurang luwih jam 1:32 p.m.,

40 gayung bersambut:

kurang luwih jam 12/15/2006 02:46:00 p.m., Blogger Dhany Family mengubrus...

nggih ngapunten, badhe nderek ngeroweng.
nanging mboten nemu shoutbox...

 
kurang luwih jam 12/15/2006 03:00:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*pak dhany: lha nggih monggo dipun sekeca'aken sak wontenipun..

matur nuwun kersa mampir..

 
kurang luwih jam 12/15/2006 03:21:00 p.m., Blogger Bangsari mengubrus...

pengin munggah? mengko bengi wae nang ragunan. akeh nda. he..he..

mengko mangkat cangkruk to?

#pak dhany: nopo sampeyan koeaing?

 
kurang luwih jam 12/15/2006 03:27:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*mas ipul: yo yen ora udan yo mas.. iki jane aku arep diajak nonton PSIS karo PSMS.. ah.. tapi mending udad udud nen pinggir dalan..

 
kurang luwih jam 12/15/2006 03:36:00 p.m., Anonymous pitik pendaki mengubrus...

wah aku munggah lawu wis bertahun2 lalu...paling rame nek 1 Suro..."konco2ne" sampeyan podo metu kabeh mas...soale di wenehi sajen..:p

 
kurang luwih jam 12/15/2006 03:42:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

pitik walik: NDAAAZZZMMOE ZEMPAAAL... munggah neh yo tik.. jurang opo jal kuwi jenenge..

 
kurang luwih jam 12/15/2006 03:52:00 p.m., Anonymous kenny mengubrus...

lha kog jebule ijik alit tenan ki, awakmu sing ngendi cah bagus?? ati2 yo ojo seneng penek an...

 
kurang luwih jam 12/15/2006 05:01:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*kenny: aku sing ketok sangar budhe.. halah wong tuwo wae senengane ugo penek'an to budhe..

 
kurang luwih jam 12/15/2006 05:14:00 p.m., Anonymous pitik pendaki mengubrus...

jurang jolotundho..eh salah..iku sumure yo?
aku males munggah gunung saiki...mending gunung sing iso ngentut wae...

 
kurang luwih jam 12/15/2006 05:32:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*calonlawuh: lha to.. yen di jar jarke buntut buntute saru... pancen lawuh tenan kowe yo..

 
kurang luwih jam 12/15/2006 05:35:00 p.m., Anonymous tito mengubrus...

loh 10 desember? koweorang oelang taon djoega? met ultah deh! Kok umure podho? Tak pikir wis tuwek


..kok senenge saru?:p

 
kurang luwih jam 12/15/2006 05:35:00 p.m., Anonymous dirac mengubrus...

wah, jebule njenengan ki seneng penek'an. selamat jadi yo... *eh, hari jadi opo yo?*

 
kurang luwih jam 12/15/2006 06:01:00 p.m., Anonymous pitik pendaki sejati mengubrus...

lha nek cuma gunung biasa mbok munggah puncak-e merapi wae..penuh tantangan tho?nek golek sing enak..yo bareng aku wae..bukan jalan2 digunung tapi nyari gunung di jalan2..penak wis..

 
kurang luwih jam 12/15/2006 07:29:00 p.m., Anonymous Fany mengubrus...

aku mbiyen meh 'munggah' ora oleh terus karo ibuku..
tapi sempat setengah, gedhe-pangrango :p

eh aku ning semarang ngisor, barito utara cedhak kaligawe..
lha sampeyan ning ndi?

 
kurang luwih jam 12/16/2006 04:19:00 a.m., Anonymous Hedi mengubrus...

Iling jaman SMA munggah lawu rek!!!
tapi ngomongĀ²...traktir mangan saiki ae dab, ayo :D

 
kurang luwih jam 12/16/2006 09:24:00 a.m., Anonymous sing mbaurakso blog.. mengubrus...

*dokter kewanz: sing saru kuwi jane mung pikiranmu mas bos.. aku kuwi wis tuwo.. mung awakku isih nom.. :P

*dirac: paling enak kuwi penek'an kok mas.. hari jadi.. hehe..:p

*pitik sobo kathok: wah yen merapi sing di sowani saiki iso zumuk ra kringeten.. mlonyoh soale..

*fany: lho..? munggah opo dhisik mbak?? munggah wit jambu yo ora wangun.. wong cah wadon kok penek'an.. jatingaleh.. iki lagi golek upo ng kemang..

*om hedi: waaaaaa... mau bengi kok ora cangkruk hayo.. digoleki mas hapsoro grinpis van polda..

 
kurang luwih jam 12/16/2006 11:50:00 a.m., Anonymous Paman Tyo mengubrus...

Waduh isih seneng panjatan to? Ndak papa wong masih 22 tahun. Selamat ultah ya. Oh ya, pestanya pakai kue moho? Aku tiba-tiba ingat, sudah likuran tahun ndak liat moho. :D

 
kurang luwih jam 12/16/2006 12:06:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*paman: lho to.. boten teliti pas maos postingan? 22th menika rong tahun kepungkur.... 10 des 2004..

moho.. hehe.. pas nderek simbah tilik sedherek dhateng solotigo, mesti dijejeli moho, nting nting gepuk kaliyan karak van gendar.. hehe.. lekker paman.. mung sueret te pol yen ora diombeni.. :p

 
kurang luwih jam 12/16/2006 02:21:00 p.m., Blogger Anang mengubrus...

sama dg bapakku ya.. met ulang tahun deh.. moga panjang umur.. da bahagia serta panjang rejekinya amin

 
kurang luwih jam 12/16/2006 02:41:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*mas anang: wah yen dongane koyo ngene jelas amiiinn... matur nuwun mas anang :)

 
kurang luwih jam 12/16/2006 04:41:00 p.m., Anonymous presiden bunderan hi mengubrus...

slamet !

kanggo salah sijine rakyatku seng ulang tahun ...

mugo awet enom ... awet nongkrong neng bunderan hi

:)

 
kurang luwih jam 12/17/2006 03:50:00 a.m., Blogger mimimama mengubrus...

wah... gunung!
jadi pingin liburan :p

 
kurang luwih jam 12/17/2006 02:02:00 p.m., Anonymous gerilyawan blog iki mengubrus...

*presiden RHI: endik mas.. dudu slamet..

*mimimama: ayo mas.. naik gunung.. surabaya ke lawu cuma 4 jam to?

 
kurang luwih jam 12/17/2006 05:20:00 p.m., Anonymous de mengubrus...

Wes tau njajal Semeru, Le? Coba deh.. Seruuu!! Apalagi kalo pulangnya pake acara nyasar-nyasar dan dicari SAR, tambah seru. Iso mlebu koran barang ..he..he..

 
kurang luwih jam 12/17/2006 06:17:00 p.m., Anonymous koeaing! mengubrus...

hahahahahh...tempo itoe ik ketemoewin samah itoe satoe Olanda, eh kitaorang soeda mahoe dood kadinginan dija orang itoe tjoeman makeh pakaijan dalem poen, dassar olanda edan !

Itoe djoerang poenaj djoeloek sebagih kandank djoerang doank ! poen, iang djelas djangan sampeh koweorang katjebloeng disitoe poen....

 
kurang luwih jam 12/17/2006 08:07:00 p.m., Anonymous dirac mengubrus...

Kang, obat flune ono sik luwih enak ora?

 
kurang luwih jam 12/18/2006 09:04:00 a.m., Anonymous direktur blog iki mengubrus...

*de: wong sak omah sisan podo "terharu" kabeh ya budhe? terharu nganti kreangan gulung koming.. :D

*koeaing!: djangan djangan itoe kaos dalam poenja daia linoewih..? merk singletnja apa meneer?

djoerang pangarip arip atawa kandang djoerang atawa djoerang penantijan.. ketjemploeng di itoe djoerang bolle kassie lekker poenja.. :D

*dirac: ora enak jamune? tambahi sirop frambosen rodo legi sithik.. :(

 
kurang luwih jam 12/18/2006 09:41:00 a.m., Anonymous jt mengubrus...

sugeng ultah Bos...
mugi-mugi yang terbaik selalu terlimpah atasmu..

kalo ninggalin jejak sing teliti yo Pak, coba deh:
http://e-ndiks.blogpot.com/
http://e-ndiks.blogspot.com/

 
kurang luwih jam 12/18/2006 10:06:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*jt: muatur nuwuuunnzz.. menawi dongane koyo ngene jelazz amiiiinnn...
sepurone yo mas.. sing penting njenengan ora kezazar...

 
kurang luwih jam 12/18/2006 10:37:00 a.m., Anonymous den ayu mengubrus...

maskuuuuu *hayah* sampeyan ulang tahun tow, maaf yow, lg ketemu kro internet iki loh...ja wes met ultah ae, rodo telat iki gpp yow...perlu dikado ora?

lah iki template anyar ga enak didelok jee

 
kurang luwih jam 12/18/2006 10:50:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*lho..?: kok wis bali..?

 
kurang luwih jam 12/18/2006 11:09:00 a.m., Blogger Spedaman mengubrus...

waaah kyknya enak spedaan disana!
selamat ultah om:D

 
kurang luwih jam 12/18/2006 11:32:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*spedaman: dari pada sepedaan resiko jatuh jurang sendirian, mending sewa kuda, 1 jutaan, kalo jatuh ke jurang ada yang nemenin.. :P

tengkyu ya..

 
kurang luwih jam 12/18/2006 07:33:00 p.m., Anonymous koeaingditjlanakeunsiah! mengubrus...

mahap sinjo, ik tijada kassie peratejan samah itoe tjlana dalem, aken tapih lebi ka itoe 'dalem'njah poen.....

 
kurang luwih jam 12/18/2006 11:52:00 p.m., Anonymous Moes Jum mengubrus...

munggah gunung opo pindah panggonan nenggak ciu ... hayooo!!! Sakelingku Gunung Lawu kuwi akeh sing dho mendem kleleran nang jalur pendakian. Termasuk awakmu poo???

 
kurang luwih jam 12/19/2006 08:41:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*koeaing!: apa itoe dalemnja bolle kassie methoethoek mbendhoel poen?

*pakdhe zumuk: prasangkamu kuwi lho pakdhe... ora ciu kok.. kejegur jurang lepsong temenan.. mensen sithik tok kok...

 
kurang luwih jam 12/19/2006 09:15:00 a.m., Anonymous Laks mengubrus...

wah aku wong jowo tapi koq rodo bingung kalo baca bahasa jawa halus :D

 
kurang luwih jam 12/19/2006 01:30:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*laks: ora usah bingung... di ampelas sing suwi ngko kan alus karepe dewe... :P

 
kurang luwih jam 7/02/2007 05:16:00 p.m., Anonymous diditjogja mengubrus...

woh...poto di pos 3 ya mas ya...

 
kurang luwih jam 7/03/2007 02:50:00 p.m., Blogger kawoela alit mengubrus...

didit: jelas to dab..

 

Een reactie plaatsen

dipun link kaliyan postingan menika:

Een link maken

<< mbalik

sakderengipun kawula nyuwun agunging samudra pangaksami dumateng panjenengan sami, sesepuh pinisepuh, bapak bapak saha ibu ibu, mas mas saha mbak mbak ingkang kersa mampir dhateng papan kawula menika, menawi wonten kalepatan, sedaya klenta klentunipun bilih tumindak lan atur, nyuwun boten dipun dadosaken penggalih, mugi mugi Ngarsa Dalem Sing Ngecat Lombok paring berkah..