nyuwun donganipun panjenengan sedaya..

ha..ha..ha..

aku bar kaget banget saiki..

winampku nyetel lagu jazz.. lumayan seru..

soale ono tamu klien tante tante ayu..

ben ketok eksklusif..

aku lagi gambar green house pesenane klien pondok indah golf

tapi ujug ujug ning system trayku ono pesen..

"complete downloaded, nana chunk 2.wmv"
"complete downloaded, nana chunk 3.wmv"
"complete downloaded, sora aoi.rm"

koyo rak sadar langsung tak pejet..

langsung wae winamp e muni sak kemeng e..

"AAAAAHHH... AAAHH.. UUUUHH... MMMMHHHH " lan sak kanca kancane..

BAJILAAAAKK.... !!!!!!

AKU KAGET BANGEEET....!!

speakere langsung tak pateni..

sebelahku nglinguk... kaget..

klien sing lagi milih milih kain mung mlirik tokk...

Duh Gusti Ingkang Maha Pengasih... mugi mugi boten wonten "menapa menapa" mangkih...
sesuwunan menika kawula aturaken dumateng Panjenenganipun Ngarsa Dalem Ingkang Lenggah Dhateng Swargi..

Eyang kakung eyang putri, sedayanipun ingkang lenggah dhumateng papan mriki, sedaya leluhur ingkang ngrestui jabang bayine Endik, kakang kawah adi ari ari ingkang tansah ngancani jabang bayine Endik, nyuwun daya kakuwatanipun donga dhumateng Gusti Allah Swargi..

sedherek blog sedaya.. nyuwun donganipun...

tememplek by endik kurang luwih jam 4:43 p.m.,

57 gayung bersambut:

kurang luwih jam 12/05/2006 05:22:00 p.m., Anonymous dirac mengubrus...

wakakakaka... dasar kawula alitz! mbokya cari hiburan lain. nonton wayang gitu :P

 
kurang luwih jam 12/05/2006 05:46:00 p.m., Anonymous pitik ngakak mengubrus...

modar ra kowe!!!mulakno tho...donlot bokep ki ojo pas jam kerja..weladalah..

 
kurang luwih jam 12/05/2006 06:19:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*dirac: wayang awan awan ora ono bos..

*pitik: lha internet gratise mung pas kerjo tok kok..

 
kurang luwih jam 12/05/2006 06:41:00 p.m., Anonymous tito mengubrus...

sora aoi? mmm...coba Reon Kadena, atau Maria Ozawa. Sampe ndak tega liatnya, soalnya ayu-ayu tenan, wajahnya innocent. Eman-eman. Mending liat bokep yg ceweknya jelek-jelek! kayak YZ-ME! Daripada liat gituan mending ngeblog :p.

 
kurang luwih jam 12/05/2006 06:57:00 p.m., Anonymous kenny mengubrus...

walah..cah bagus(bagus pora, ngakuo!) jam kerja kog yo sempat men ndelok wayang biru. Lha itu salah satu penyebab berpoligami dan hiv kalo gak bisa menahan napsu (halahhh..omong opo ikiii) .
@ tito , mas klo buka blog mu kog lemot buanget kayak kurang gizi gitu lho

 
kurang luwih jam 12/06/2006 02:48:00 a.m., Anonymous tito mengubrus...

@ kenny :ho'oh suka njengking itu.Blogku nyebelin

 
kurang luwih jam 12/06/2006 07:45:00 a.m., Blogger Bangsari mengubrus...

he..he..he.. tapi bisa saja si klien itu malah terkesan lho ndik. sopo ngerti dia butuh konsultan ah uh ah uh.

 
kurang luwih jam 12/06/2006 08:06:00 a.m., Anonymous -gt- mengubrus...

makane tow mas, kerjo iki ojo disambi donlot bokep, ngisin2i tenan nek ngunu, wes emoh aku :P.

@tito: dok wes toh ngedotcom ae lah, blog njengking kok ya diurusin trus loh :D

 
kurang luwih jam 12/06/2006 08:44:00 a.m., Anonymous kenny mengubrus...

@tito : asal wonge gak nyebelin bin njelehi yo.
Wes ngupeni gita wae timbangane sing njengking2 marai sewot

>>heheheh, kog malah saut2 an ning kene..numpang yo cah bagus (yen gak entuk gak bagus tenan ki)

 
kurang luwih jam 12/06/2006 08:47:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*pawang tito: lah.. aku wis duwe dok.. yen ngeblog, kuwi tetep,, mung iki sambilan tok..

*tante kenny: iki mung nyambi tok kok budhe.. ra ono hubungane napsu..

*mas bangsari: wah lha kuwi.. yen resikone koyo ngono piye jal..??

*-gt-: halah ngko ditonton bareng bareng wae, ra usah emoh emohan..

 
kurang luwih jam 12/06/2006 08:50:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

8budhe kenny: wis sante wae bulik.. monggo dipun sekeca'aken..

 
kurang luwih jam 12/06/2006 09:03:00 a.m., Anonymous koeaingdimesoemkeunsiah! mengubrus...

Boeng, mbok ja dibagih itoe file-njah poen ...:P

 
kurang luwih jam 12/06/2006 09:44:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*koeaing!: gampang itoe poen.. risikonja moentjroet depan belakang poen

 
kurang luwih jam 12/06/2006 10:24:00 a.m., Anonymous jt mengubrus...

wakakakakakakakakakakak

bagi dong om.......

 
kurang luwih jam 12/06/2006 11:09:00 a.m., Anonymous presiden bunderan hi mengubrus...

suk yen nongkrong neng bunderan hi, file2 donlotanne di gowo yoo ...

aku wes kula'an wmv media player :)

 
kurang luwih jam 12/06/2006 11:28:00 a.m., Anonymous -gt- mengubrus...

tp mas aku jd rodo curiga iki, opo gek gek sampeyan dalang dibalik beredarnya video2 porn itu yaks? wuah sugih nu? nyuwun mas :D

 
kurang luwih jam 12/06/2006 11:29:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*jt: haaa.. do doyan bokep kabeh..?? percuma pesenku wingi kuwi ya

*presiden buderan Hi: wohoho.. gaji pertama... langsung media player.... aku melu reyen ya.. rong minggu wae..

 
kurang luwih jam 12/06/2006 11:36:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*gt: nyuwun..?? nyuwun opo iki maksude..?? ora pareng ngono ah.. isih isuk.. ngko wae yen wis sepi wae..

hee.. koyone kowe online ing kabeh blog yo git?? iso sitik sitik mak jegagik ono kowe..

 
kurang luwih jam 12/06/2006 01:35:00 p.m., Anonymous tukang kebon mengubrus...

loh orang dibilang avalaible 24 jam, yo ngene iki to ngenet tp dibayar :D, enak kan

 
kurang luwih jam 12/06/2006 04:11:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*-gt-: heh wis kerjo kono, tak laporke bosmu lho..

 
kurang luwih jam 12/06/2006 05:30:00 p.m., Anonymous tito mengubrus...

linknya ndak bisa...:(

 
kurang luwih jam 12/06/2006 05:45:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*dokter kewanz: wah paiiit.. jajal di donlot sik mas.. duwe download manager to?? yen langsung mbok buka yo ora iso..

 
kurang luwih jam 12/06/2006 07:59:00 p.m., Anonymous Paman Tyo mengubrus...

Oooo suaranya kayak pilem sok religius itu ya? Itu lho yang ada "oh my god!"-nya :)

 
kurang luwih jam 12/06/2006 09:38:00 p.m., Anonymous Moes Jum mengubrus...

Wah telat moco crito lucu aku ... Berhubung telat yo wis lahh aku cuma ikutan nyokorke wae ... SOOOKOOOORRR!! Kapokmu kapan lee! hehehe

 
kurang luwih jam 12/07/2006 02:25:00 a.m., Anonymous tito mengubrus...

dikandhani ndak bisa didownload kok. Nek ngeyel, suwe-suwe Mbak Gita tak pek sisan!

 
kurang luwih jam 12/07/2006 08:52:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*paman tyo: betul paman, pilm ndonga rak bar bar.. 'oh my god.. oh my god..' ora ono 'amin' e

*moes jum: heee.. tapi jebule rak popo.. ora diseneni... dongaku kabul..

*dokter lah.. aku iso ik.. piye jal.. kalimat terakhir kuwi maksude piye dok? dipek trus ditonton bareng bareng ngono??

 
kurang luwih jam 12/07/2006 09:33:00 a.m., Anonymous -gt- mengubrus...

woiiii...ga sopan ngrasani wong ayu, ayo dok nda boleh loh nanti minggu ngga tak ajak dolan, emange aku cewek cantik apaan ditonton bareng2, wes ah nesu aku mas, putus aja kita :D

 
kurang luwih jam 12/07/2006 09:48:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

haha.. dadi runyam.. yen wegah ditonton rame rame, ditonton dewean wae piye..?

 
kurang luwih jam 12/07/2006 10:56:00 a.m., Blogger k winarta mengubrus...

sampean ki njaluk didongane opo to mas?

 
kurang luwih jam 12/07/2006 11:52:00 a.m., Anonymous Anang mengubrus...

hahaha... lucu lucu... makane to ati2 nek arep mBokep

 
kurang luwih jam 12/07/2006 12:47:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*kw: hehe.. ra usah mas.. wis aman.. blog mu kok akeh to mas.. sing ora dinggo sing ndi?

*anang: halah.. njenengan yo mania donlot wae kok.. duwe url donlotan sing filme dowo ora mas??

 
kurang luwih jam 12/07/2006 03:11:00 p.m., Blogger andri mengubrus...

wealah dene bokep an kok awan2, mengko yen "sumuk" terus nggabrus kanca kantor piye ? lha rak repot to

 
kurang luwih jam 12/07/2006 03:21:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*andri: waaa.. bahaya yo mas yen nggabrus konco kantor.. opo maneh konco sing kegabrus lanang sisan.. moto peteng tenan kuwi.. matur nuwun diilingke.. aku malah ora kepikiran resikone..

 
kurang luwih jam 12/07/2006 03:23:00 p.m., Anonymous puspanjolo dalam VII mengubrus...

alah dirimu kuwi opo tahu kepikiran resiko toh ya mas? wes rak mang ngono :P

 
kurang luwih jam 12/07/2006 03:38:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*cah pinggir kali: kowe maneh.. kowe maneh.. kerjo kono.. tak download lho kowe..

 
kurang luwih jam 12/07/2006 04:35:00 p.m., Anonymous tito mengubrus...

Loh udah diputus mbak gita? Ayo,mbak Gita temenin aku sebentar. Jalan-jalan. :p

 
kurang luwih jam 12/07/2006 04:44:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

* dokter tito: sumonggo dipun sekeca'aken.. adem adem ojo lali sarungan.. yo wis dok aku tak jalan jalan dewe karo kirik sing ora iso mbok donlot kuwi wis... :P

isih durung iso donlot yo? imelku ra kuwat.. ngko kapan kapan tak aplut maneh wis..

 
kurang luwih jam 12/07/2006 04:52:00 p.m., Anonymous lah kok mengubrus...

wuah trnyata dirimu yo mas, ora dhuwe daya juang. lah moso nyerah karo dokter. parah wes..ayo dok mari kita kemon

 
kurang luwih jam 12/07/2006 05:11:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

mekaten lho diajeng.. jenenge the kawula alitz menika gadhah menapa ingkang dipun sebut prinsip dasar: kabeh kabeh disyukuri, lembah manah, purun ngalah, rejeki kathah, hardisk kathah, dosa kathah,ndonya gesang kejem, neroko ngawe awe..

 
kurang luwih jam 12/07/2006 05:19:00 p.m., Anonymous tito mengubrus...

Sudah..sudah cakep,nih..ayo mbak Gita, kita berangkat. Mbak Gita tak gandeng dulu,ya, mas. Itu didownload dulu pilem anjingnya. Nanti pas pulang saya lihat.

 
kurang luwih jam 12/07/2006 05:31:00 p.m., Anonymous diajeng mengubrus...

@tito: iya dok, ayuh kita jalan, aku juga udah siap2 buat seneng2, oke mas udah sana duduk manis donlot filmnya. aku meh nggandeng dokter tito sek

 
kurang luwih jam 12/08/2006 07:36:00 a.m., Anonymous wedhouz mengubrus...

weleh... url'e opo kang? :-P
yen sido nonton bu guru aku diceluk yo, arep melu nunut nonton je... :-D

 
kurang luwih jam 12/08/2006 07:53:00 a.m., Anonymous dirac mengubrus...

hwarakadah, ini malah pada ngobrol di sini? mbok ya pasang "kotak nylekop" gitu Kang.

 
kurang luwih jam 12/08/2006 08:57:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*dokter: wis iso dok? aku duwe akeh bgt.. kuwi wae sing mbok analisa ya

*tanjung jati bergoyang: aku di oleh olehi..

*wedhouz: arep nonton buguru? nontone gentenan.. tuku karcis dhisik kono..

*dirac: aku dewe yo bingung nda, wis ra popo.. disekeca'ake wae..
shoutbox ngabot boti males ah..

 
kurang luwih jam 12/08/2006 09:37:00 a.m., Anonymous tanjung jati wes ora bergejolak mengubrus...

kurang 6 maneh mas, yo digenepi 50 komentnya hehehehehehehehe

 
kurang luwih jam 12/08/2006 09:56:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

* iki dudu koment nanging chat..
kurang 3 ngkas..

 
kurang luwih jam 12/08/2006 10:37:00 a.m., Blogger Bangsari mengubrus...

akhir minggu podo edan. malah ngobrol lewat komen. mbok nang HI wae sodara-sodara. piye?

 
kurang luwih jam 12/08/2006 10:45:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

setubuuuhh... eh.. setujuuuuhh.. nteni jam 9 nan koyo biasane..

 
kurang luwih jam 12/08/2006 11:10:00 a.m., Anonymous dirac mengubrus...

wis kene, tak genepi ben dadi seket

 
kurang luwih jam 12/08/2006 11:28:00 a.m., Anonymous gita mengubrus...

50 pas! horeeee! yipidipidip

*hush, gita kerjo, kok yo ngubrak abrik blog'e wong ae, potong gaji loh*

 
kurang luwih jam 12/08/2006 11:31:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

lhoo.. kok sing ngganepi malah gita..? aku lagi ngetik iki..

 
kurang luwih jam 12/08/2006 04:16:00 p.m., Anonymous Hedi mengubrus...

saumur awakmu ki ga usum nontok maneh, praktek langsung le :p

 
kurang luwih jam 12/08/2006 04:24:00 p.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*om hedi: pingine om.. tapi kasbon lan tak remberske ng kantor ora oleh... terus anggarane melu sopo..?? :P

 
kurang luwih jam 12/13/2006 04:53:00 p.m., Anonymous blonty mengubrus...

hahahaha.... enak tenan!!! (eh, enak apa uisin, ya?)

 
kurang luwih jam 12/14/2006 08:57:00 a.m., Blogger kawula alit mengubrus...

*blonty: hehe..isin isin enak.. :D

 
kurang luwih jam 2/17/2007 02:14:00 a.m., Anonymous Anoniem mengubrus...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 
kurang luwih jam 2/20/2007 02:42:00 p.m., Anonymous Anoniem mengubrus...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

 

Een reactie plaatsen

dipun link kaliyan postingan menika:

Een link maken

<< mbalik

sakderengipun kawula nyuwun agunging samudra pangaksami dumateng panjenengan sami, sesepuh pinisepuh, bapak bapak saha ibu ibu, mas mas saha mbak mbak ingkang kersa mampir dhateng papan kawula menika, menawi wonten kalepatan, sedaya klenta klentunipun bilih tumindak lan atur, nyuwun boten dipun dadosaken penggalih, mugi mugi Ngarsa Dalem Sing Ngecat Lombok paring berkah..