milih mringis atau mrengut...??

iseng iseng buka buka explorer di warnet buat cari pilem religius.. malah nemu gambar ini




















hayoooo... milih sing ndi..????

tememplek by endik kurang luwih jam 10:52 p.m.,

39 gayung bersambut:

kurang luwih jam 10/26/2008 11:38:00 p.m., Anonymous yuswae mengubrus...

waduh...kok malah entuk gambar biasa...
Versi dewasane ono ora?

 
kurang luwih jam 10/27/2008 02:43:00 a.m., Blogger Anang mengubrus...

kurang hot

 
kurang luwih jam 10/27/2008 04:57:00 a.m., Anonymous Hedi mengubrus...

ah posting macem opo iki, ga saru blas :P

 
kurang luwih jam 10/27/2008 08:47:00 a.m., Blogger Ipoul Bangsari mengubrus...

wah, bloge dihack? tulisane ora endik blas...

 
kurang luwih jam 10/27/2008 10:08:00 a.m., Anonymous zen mengubrus...

Posting rak mutu. Rak niyat. Kok rak ono udho-udho nan, klambinan kabeh. Brusak wae, Ndik!

 
kurang luwih jam 10/27/2008 12:25:00 p.m., Anonymous bangpay mengubrus...

hah ra wudo..!!

--mlipir--

 
kurang luwih jam 10/27/2008 02:01:00 p.m., Anonymous pitik mengubrus...

lha endi kimpet-e?

 
kurang luwih jam 10/27/2008 03:03:00 p.m., Anonymous kyai slamet mengubrus...

piroan?

 
kurang luwih jam 10/28/2008 09:12:00 a.m., Anonymous rama mengubrus...

aku seng tengah ae... piro? (LOL)

 
kurang luwih jam 10/28/2008 01:48:00 p.m., Anonymous tito mengubrus...

kowe ketularan aku to ndik, seneng sing tutupan? Piye nemu sing tutupan godhong ora?

 
kurang luwih jam 10/28/2008 04:42:00 p.m., Anonymous nothing mengubrus...

mas endik?? sampeyan lahir dino opo?
coba deh kirim sms ketik sarap ke 9090, sopo ngerti sampeyaan dadi waras seperti semula

 
kurang luwih jam 10/29/2008 05:25:00 p.m., Anonymous -GoenRock- mengubrus...

Aku kabeh gelem!

 
kurang luwih jam 10/29/2008 11:41:00 p.m., Anonymous endik mengubrus...

*yus, anang, om hedi,mr saifulloh, zen, bangpay, pitik, sodara wahyu: jancoek kabeeeh.. :(

*kyai slamet & rama: nyang to.. :(

*tito: rung ki dok.. :(

*gunrok: cluthak..!!! :(

 
kurang luwih jam 10/30/2008 06:31:00 a.m., Anonymous bangpay mengubrus...

jaaah!!! tetep klambenan... ta' kiro sumuk po piye njur nek mampir meneh yo wis do minimal mbedhidhing!!!

 
kurang luwih jam 10/30/2008 02:08:00 p.m., Blogger mitora in life mengubrus...

hahaha... ati2 mas, ntar diprotes ma yang difoto :D

 
kurang luwih jam 11/02/2008 06:08:00 a.m., Blogger thuns mengubrus...

hahaha... relijius...
kuwi mungkin maksude dewi-dewi langit yang akan menemanimu kang...

 
kurang luwih jam 11/03/2008 01:11:00 a.m., Anonymous Moes Jum mengubrus...

biarpun kurang hot, ning sing tengah koyone ora "mambu" ... hehehe

 
kurang luwih jam 11/03/2008 03:25:00 a.m., Blogger endar fitrianto mengubrus...

yen aku kon milih, milih sing tengah klambi biru.
sekilo piro?

 
kurang luwih jam 11/03/2008 12:27:00 p.m., Anonymous Ndoro Seten mengubrus...

wah dasar germo!

 
kurang luwih jam 11/03/2008 05:16:00 p.m., Anonymous grubik mengubrus...

sing paling anyar endi?

 
kurang luwih jam 11/04/2008 09:55:00 a.m., Anonymous echa mengubrus...

wahhhh...spupu2 gue kenapa ada di blog ini?!?!?!

bwhhahahahaha :P

 
kurang luwih jam 11/04/2008 10:06:00 p.m., Blogger anakperi mengubrus...

congyang-mu kurang dosis pa, nda? :))

 
kurang luwih jam 11/09/2008 09:15:00 p.m., Anonymous ndik mengubrus...

*bangpay: Masya Alloh kang..:(

*mitora: durung mbak.. :D

*mas elzan: jelas amin to yo.. :D

*mas sumuk: brarti sing tengah ki kanggomu istimewa, yo mas..? :D

*om endar: sekilone arep midun ki mas.. melu melu rego bengsin.. :D

*mas nanang: germo, gerakan momong.. kowe to mas.. wis mulai gerakan momong :D

*gambar kebo: anyar kabeh ki mas.. kinyis kinyis tenan..:D

*echa: wah.. mbak echa juga pengen nampang di blog ini..??? :D

*anak peri kulak silit: ora ki mas.. mung lali di campur bir.. :D

 
kurang luwih jam 11/10/2008 08:16:00 a.m., Anonymous Bawor mengubrus...

Wah stok anyar yo bozz?? kuwi paket short time po unlimited? huehehhee

 
kurang luwih jam 11/11/2008 01:36:00 p.m., Anonymous pakdejack mengubrus...

wah... iku sehat kabeh opo gak??
lek bendino ndelok koyok ngene iso ngamuk anake calon morotuoku cak..

 
kurang luwih jam 11/12/2008 10:27:00 p.m., Anonymous dhany mengubrus...

aku milih mecucu wae..

 
kurang luwih jam 11/15/2008 04:50:00 p.m., Blogger endar fitrianto mengubrus...

regane kiloan arep midun? ojo ojo sing sampeyan tawake iki daging glonggongan. ketoke yo seger-seger sih..

 
kurang luwih jam 11/16/2008 01:15:00 a.m., Blogger Juminten mengubrus...

aku ga milih siapa2.
ga ada yg cowo soalnya.
maaph mas, saya masih normal. :P

 
kurang luwih jam 11/27/2008 03:28:00 a.m., Anonymous ndik mengubrus...

*bawor: ora ono "short time", ora ono "unlimited" onone "warunge dibukak byaaak, monggo pinarak.." :)

*pakdhejack: ono paribasan soko negri maroko, 'pangku pakdhe dolanan sak onone' ora ono 'pangku morotuwo dolanan duweke morotuwo' :D

*pakdhe dhany: mecucu mecucu slentik wae pakdhe.. :D

*mas endar: wah mas endar ki awit mau nganyang wae.. lha piye, sido ora, duse kebacut disiapke.. :(

*juminten: wah kalo yang di aplud gambar cowo, saya to yang gak normal..??? :(

 
kurang luwih jam 11/27/2008 01:00:00 p.m., OpenID karebed mengubrus...

sing rodo semlokheh ono po ora kang ha ha

 
kurang luwih jam 12/25/2008 09:20:00 p.m., Blogger Tukang Nggunem mengubrus...

Kesasar mrene mergo ngetik "sugeng rawuh" di gugel...cobanen wes... ealah kok yo jebul ketemu kanca2ne mas Karmin...nggih sampun nderek nepangaken mawon, kulo blogger abal2 saking solo...

Pun nggih..salam kagem mbake sing klambi pink kuwi ya...

 
kurang luwih jam 12/31/2008 08:18:00 p.m., Anonymous mbahurekso mbaureksi mengubrus...

*mas karebed: moso ora ono sing semlhokeh to mas..? standarmu koyo piye?

*tukang nggunem: standarmu pink yo bos..?

 
kurang luwih jam 12/31/2008 09:55:00 p.m., Anonymous GSS Leces mengubrus...

sugeng warsa enggal kangmas...

 
kurang luwih jam 12/31/2008 11:37:00 p.m., Blogger trijatapatricia mengubrus...

hii...hi...hi....!
masnya lucu....!
tak dukung mas kalo mau nyalek jadi anggota dewan yang agung !
abis lucu seh

 
kurang luwih jam 1/01/2009 01:14:00 a.m., Blogger cerita senja mengubrus...

weh, niki blog tiyang walanda napa tiyang jawi nggih?
rada2 roming saya..
mbak e cakep2, bojone sampeyan kabeh niku?

sugeng warsa enggal, mugimugi saged berkah. amin

 
kurang luwih jam 1/03/2009 10:57:00 p.m., Blogger endik mengubrus...

*gss leces: sugeng warsa enggal ugi mas.. mugi mugi kip roling nitih pit kebo

*trijatapatricia: lucu..? anggota DPR..? foto mbak tak posting mungkin malah lebih lucu ya.. :D

*mbak winda: tiyang jawi mbak, tulen pokoke.. sanes garwa/ bojo kula sadaya menika, panjenengan ampun cemburu nggih, matur nuwun, mugi warsa enggal menika saged paring kamulyan lan karaharjan ugi

 
kurang luwih jam 1/11/2009 03:06:00 p.m., Blogger Sabudi Prasetyo mengubrus...

wah kurang akeh mas...

 
kurang luwih jam 1/12/2009 08:00:00 a.m., Blogger Yudhis mengubrus...

sadulur perslokian,

ayo ndang di update bloge to su. bosen ndelok sing kui2 ae. kurang bahan opo kurang campuran ki ?

 
kurang luwih jam 1/13/2009 12:00:00 a.m., Anonymous endik mengubrus...

* om sabudhi van hindustan: wah lampa tak jumpo om.. pripun kabaripun..??:D

*siluman dongkrak botol: bangsat kowe..!! aku rugi tuku kue bandung.. komputerku malah tak dandani dewe.. ijoli bir stout sok jumat.. >:(

 

Een reactie plaatsen

dipun link kaliyan postingan menika:

Een link maken

<< mbalik

sakderengipun kawula nyuwun agunging samudra pangaksami dumateng panjenengan sami, sesepuh pinisepuh, bapak bapak saha ibu ibu, mas mas saha mbak mbak ingkang kersa mampir dhateng papan kawula menika, menawi wonten kalepatan, sedaya klenta klentunipun bilih tumindak lan atur, nyuwun boten dipun dadosaken penggalih, mugi mugi Ngarsa Dalem Sing Ngecat Lombok paring berkah..