status hari ini..

saben dino bali bengi..
mulai bosen gawean akeh..
ndas ngelu jemuah bengi malah ketemu si muka katjoek iqbal..
ditambah mister donatur yudhis..
setetes alkohol mendamaikan suasana..
dan menentramkan hati..
nongkrong sampe jam 5 isuk..
sirah nggliyeng ngopleh ra jelas..
nunut turu di kos kosan kebon kacang..
tangi kawanan..
kerjo telat..
bali bengi maneh..
ketemu konco maneh..
bar entuk opnaman..
weeeee... lhadhalaaaahh...
syukuran..
"mencari kedamaian" maneh..
lha kok jor joran..?
ditambah genit wadon wadon abg marake ngelu ndaaaazzz tenan..
dosa ah...
timbang nggladrah mending bali omah..
mau isuk..
MURUUUUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ..............!!!!!!!!!!!!!!
jan cueleeeeng tenan..

tememplek by endik kurang luwih jam 3:35 p.m.,

14 gayung bersambut:

kurang luwih jam 4/20/2008 04:14:00 p.m., Blogger nothing mengubrus...

muruz ngumbe norit mas,, di jamin waras. winggi aku yo muruz, minum norit waras dan asiknya ga bikin mampet, tetep iso ngising...
tapi taine dadi ireng... [warna ireng manis] cuman kurang beraroma..ga sedep tai...

 
kurang luwih jam 4/20/2008 04:31:00 p.m., Anonymous yudhi mengubrus...

Piye om, bongkaran neh po ?. Pilih ndi, bongkaran opo angur+bir ? huahuaha.

 
kurang luwih jam 4/20/2008 04:40:00 p.m., Anonymous sangar tapi rodo ndeso mengubrus...

*nothing: wah mending mbok tadahi.. didol neng bakul bakpao.. iso kanggo bakpao isi kacang ijo kuwi.. :D

*halah.. mung rong sloki lha kok horni kowe.. aku ngerti kertumu lho.. opo njaluk diposting demi kebersamaan..? :D

 
kurang luwih jam 4/20/2008 05:04:00 p.m., Anonymous kw mengubrus...

ha ha, si muka katjoek akhire mrono to. koyone kecapekan koe ndik, mesti istirahat total, yen perlu cuti tanpa tanggunan, selama 6 bulan.

pie :)

 
kurang luwih jam 4/21/2008 12:33:00 a.m., Anonymous balibul mengubrus...

myataa mu !!!

tau kelilipan lemari ?

 
kurang luwih jam 4/21/2008 07:27:00 a.m., Blogger Yudhis mengubrus...

bespren.. bespreenn... damai kitaaa... damaiii..

 
kurang luwih jam 4/21/2008 08:44:00 a.m., Anonymous Hedi mengubrus...

yo wis...awakmu wis ngerti dewe...tapi ojo milih pseudo, kedamaian ga ono nang alokohol utowo kimpet :P

 
kurang luwih jam 4/21/2008 09:05:00 a.m., Anonymous Anoniem mengubrus...

koncomu si samadikun itu kemana ndik? :)

 
kurang luwih jam 4/21/2008 11:18:00 a.m., Anonymous balibul mengubrus...

huaaaaaaahahahaha samadikun bolomu kae ndik, wes diculik rpkad.

 
kurang luwih jam 4/21/2008 01:50:00 p.m., Anonymous mikow mengubrus...

asem.. korekku kena ilernya samadikun kui :D

 
kurang luwih jam 4/21/2008 08:13:00 p.m., Anonymous bahtiar mengubrus...

ha ha a ...

ada warga baru : sama'un sama dikun

:)

 
kurang luwih jam 4/22/2008 09:13:00 a.m., Anonymous pitik mengubrus...

murus???silitmu wis dhol kuwi..mangkane ojo sering dianal...

 
kurang luwih jam 4/23/2008 03:08:00 p.m., Anonymous Moes Jum mengubrus...

kowe murus ndhik? wah wah wahh ... kathok-mu teles terus no?

 
kurang luwih jam 5/01/2008 07:39:00 p.m., Anonymous endik tea mengubrus...

*kawe: wah yen cuti dibayar siyap tok we.. :D

*balicuk: nduaaazzzmu koclak kuwi su.. ! :D

*Yudhis: luwih bespren ki yen dadi donatur tetap dhis.. :D

*om hedi: wah dosa om.. :D

*mas bah , iqbal, mas miko: wah ati ati karo wong kae.. sesuk gowo bedil bedilan karo bengak bengok "darah itu merah bahtiaaarr... !!!!" :D

*wah nganal kuwi samben ki.. golek duwit rokok, dijejeli pohong dadi tape payu neng kramatjati :D

*moes jum: iyo om.. pliket pliket ki.. :D

 

Een reactie plaatsen

dipun link kaliyan postingan menika:

Een link maken

<< mbalik

sakderengipun kawula nyuwun agunging samudra pangaksami dumateng panjenengan sami, sesepuh pinisepuh, bapak bapak saha ibu ibu, mas mas saha mbak mbak ingkang kersa mampir dhateng papan kawula menika, menawi wonten kalepatan, sedaya klenta klentunipun bilih tumindak lan atur, nyuwun boten dipun dadosaken penggalih, mugi mugi Ngarsa Dalem Sing Ngecat Lombok paring berkah..