Selamat sore kuta

"..Mulai petang dengan mata redup
Aku rebah di atas pasir,
Memandang gadis gadis cantik kulitnya merah, terbakar.."

Jadi laper, selamat makan..

tememplek by endik kurang luwih jam 4:28 p.m.,

3 gayung bersambut:

kurang luwih jam 2/27/2013 09:57:00 a.m., Blogger Pinkina mengubrus...

beeeehhhh mangan ae tekan kuta :))
lhoo ndikk, sing komen kok aku thok wkwkwkwwkk

 
kurang luwih jam 2/27/2013 11:09:00 a.m., Anonymous endik sangar mengubrus...

Iyo blog wis ra payu sajake, yen ono yo paling dadi gudang adsense, ben lah penting ngeblog. Blogmu arang2 apdet yo an

 
kurang luwih jam 2/28/2013 05:43:00 p.m., Anonymous wdz mengubrus...

aku kok ra tau mbok setori foto2 bule wudo neng mbali…? ra guno kowe pindah mbali…

 

Een reactie plaatsen

dipun link kaliyan postingan menika:

Een link maken

<< mbalik

sakderengipun kawula nyuwun agunging samudra pangaksami dumateng panjenengan sami, sesepuh pinisepuh, bapak bapak saha ibu ibu, mas mas saha mbak mbak ingkang kersa mampir dhateng papan kawula menika, menawi wonten kalepatan, sedaya klenta klentunipun bilih tumindak lan atur, nyuwun boten dipun dadosaken penggalih, mugi mugi Ngarsa Dalem Sing Ngecat Lombok paring berkah..