status hari ini..

saben dino bali bengi..
mulai bosen gawean akeh..
ndas ngelu jemuah bengi malah ketemu si muka katjoek iqbal..
ditambah mister donatur yudhis..
setetes alkohol mendamaikan suasana..
dan menentramkan hati..
nongkrong sampe jam 5 isuk..
sirah nggliyeng ngopleh ra jelas..
nunut turu di kos kosan kebon kacang..
tangi kawanan..
kerjo telat..
bali bengi maneh..
ketemu konco maneh..
bar entuk opnaman..
weeeee... lhadhalaaaahh...
syukuran..
"mencari kedamaian" maneh..
lha kok jor joran..?
ditambah genit wadon wadon abg marake ngelu ndaaaazzz tenan..
dosa ah...
timbang nggladrah mending bali omah..
mau isuk..
MURUUUUUUUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ..............!!!!!!!!!!!!!!
jan cueleeeeng tenan..

tememplek by endik kurang luwih jam 3:35 p.m., > , dipun link kaliyan postingan menika

top urgent: anggur plus bir atau 10 rol kodak...?

isuk mangkat jam 8 bengi mulih jam setengah siji...
overtime ora ono..
pisuhan wong tetap berjalan...
progres mawut...
duwit proyek durung metu metu..

kerjaan nambah..
isih dikon support 3 kerjaan sing dudu jatahku..
"tolong ya ndik... "
dipaido rono rene..
pemborong ora on skedul
digarap dewe tapi..
material ora ono..
ndas njebluk bosku dewe wingi malah tak jak tukaran..
ono SM tapi aku kudu melu.. SM e sopo sak jane...???

pengin nggelap tapi agenda kebak..
nekat minggat..? siapa takut...
dua bulan ini total minggatku wis 2 minggu..
ora on site tapi on home..
bosku ndilalah apikan.. pangerten.. mung aku kon remote seko kadohan.. suwun bos..
tapi saiki piye...???

as mboooooohh...

ngopi dosise meningkat dadi 6x sehari..
ngudad ngudud nganti watuk getih..
meh nggitik ra nduwe bojo..
meh nglonthe wedi penyakit..

kebayang maraton gunung prahu sindoro sumbing..
kebayang ndas ndasane iqbal teler misuh misuh ngrasani kahanan..

asyik tenan.. milih ndi..??

(semua bisa terpegang dan lebih cepat dari skedul bila project management bisa lepas dari pusat..)

tememplek by endik kurang luwih jam 11:36 a.m., > , dipun link kaliyan postingan menika

sakderengipun kawula nyuwun agunging samudra pangaksami dumateng panjenengan sami, sesepuh pinisepuh, bapak bapak saha ibu ibu, mas mas saha mbak mbak ingkang kersa mampir dhateng papan kawula menika, menawi wonten kalepatan, sedaya klenta klentunipun bilih tumindak lan atur, nyuwun boten dipun dadosaken penggalih, mugi mugi Ngarsa Dalem Sing Ngecat Lombok paring berkah..